Verzekeringen

Assurantiekantoor Wil Bubeck biedt een andere aanpak. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij eerst uw situatie en kijken welke risico’s u daarbij loopt. Op basis van dit gesprek kunnen wij een betrouwbaar verzekeringspakket voor u samenstellen waarbij prijs en kwaliteit vooraan staan.

Bovendien blijven wij constant up-to-date wat betreft alle mogelijke veranderingen op het gebied van verzekeringen, fiscale en sociale wetgeving zodat wij u kunnen adviseren om uw zaken aan te passen.

Wij verdiepen ons ook in de risico’s van bedrijven. Dit vergt weer een andere aanpak, want een bedrijf loopt nu eenmaal andere en grotere risico’s dan een particulier.

Als ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. Het verwerven van opdrachten. De zorg voor uw wensen. De uitvoering van het werk. Kortom er komt heel wat kijken om uw bedrijf goed op te bouwen en te leiden. Hoe zorgvuldig u daarbij ook te werk gaat, er kan altijd iets gebeuren waar u zelf niets aan kunt doen. Dan is het goed dat u kunt terugvallen op verzekeringen die u beschermen tegen financiële risico’s.

Risicoanalyse
Voordat een dergelijke bedrijfsverzekering afgesloten wordt er eerst goed geanalyseerd welke risico’s er zijn
Assurantiekantoor Wil Bubeck helpt u met het invullen van het schadeformulier tot het verhalen van schade op derden. Of bij het inschakelen van een expert.